Επικοινωνία στις Οργανώσεις (CIS 336)

Αγαπητοί/ές φοιτητές και φοιτήτριες του μαθήματος CIS 336, 

όπως ήδη έχετε ενημερωθεί, η τελική εξέταση του μαθήματος προγραμματίστηκε για την Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020. Το πρώτο μέρος θα είναι η γραπτή εξέταση και το δεύτερο μέρος θα είναι η προφορική εξέταση του μαθήματος. 

Η γραπτή εξέταση θα διαρκέσει αυστηρά μόνο μία ώρα (από η ώρα 13:00 μέχρι η ώρα 14:00).  Θα έχετε πρόσβαση στο διαγώνισμά σας, μέσα από το e-learning (moodle), στις 27/5, ώρα 13:00. Η ώρα 14:00 θα είναι η ώρα παράδοσης των γραπτών σας απαντήσεων στο e-learning (moodle).

Στη συνέχεια, ακολουθώντας το πρόγραμμα που επισυνάπτεται, θα πρέπει να συνδεθείτε σε συγκεκριμένο διαδικτυακό σύνδεσμο για την προφορική σας εξέταση. Είναι σημαντικό, να τηρήσετε αυστηρά την ώρα συμμετοχής σας, για να κυλήσει ομαλά ο προγραμματισμός και να μην υπάρξει ταλαιπωρία.  Η προφορική εξέταση θα είναι ατομική. 

Ο διαδικτυακός σύνδεσμος της προφορικής εξέτασης είναι ο ακόλουθος:

https://webmeetings-node1.cut.ac.cy/b/evi-gke-6p7

Ακολούθως, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό 026978 για τη σύνδεσή σας. 

Η διαχειρίστρια της εφαρμογής, θα πρέπει να αποδεχτεί το αίτημά σας για σύνδεση. Σε περίπτωση που καθυστερήσει να το αποδεχτεί (ίσως για πολύ λίγο), εσείς θα πρέπει να περιμένετε διότι, ίσως να υπάρχει μικρή καθυστέρηση της προηγούμενης προφορικής συνέντευξης.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Γεώργιος Πανηγυράκης, Καθηγητής

Ευδοξία Κυριάκου, Βοηθός Διδασκαλίας