Επαγγελματικά Ρωσικά ΙΙ - (CARU_211.1_B)
Αυτό είναι το δεύτερο επίπεδο μιας διαδοχικής σειράς μαθημάτων Ρωσικής Γλώσσας για επαγγελματικούς σκοπούς. Το μάθημα στοχεύει στον εμπλουτισμό των γνώσεων των φοιτητών στον τομέα της επισιτιστικής και τουριστικής βιομηχανίας, βοηθώντας τους παράλληλα να αναπτύξουν βασικές γλωσσικές, επικοινωνιακές και επαγγελματικές δεξιότητες στη Ρωσική Γλώσσα.
Σε αυτό το επίπεδο, οι φοιτητές θα συνεχίσουν με τη μελέτη βασικών γλωσσικών δεξιοτήτων και βασική γραμματική δομή της γλώσσας. Θα ενισχυθούν οι επικοινωνιακές δεξιότητες προφορικού και γραπτού λόγου, προκειμένου οι φοιτητές να επικοινωνούν στο επαγγελματικό τους περιβάλλον, παρέχοντας παράλληλα ποιοτικές υπηρεσίες. Θα είναι σε θέση να κατανοήσουν τα κύρια σημεία μιας καθαρής, τυπικής ομιλίας για οικεία θέματα που σχετίζονται με το επαγγελματικό τους πεδίο. Αναμένεται από τους φοιτητές να λειτουργούν στο επίπεδο Α1 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (ΚΕΠΑ).Προετοιμασία Μπουφέ και Σύγχρονες τεχνικές προετοιμασίας πιάτων (CAPM_211.1)
Φιλοσοφία μαθήματος
|
Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει στους φοιτητές τις τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την παραγωγή πρωτότυπων εδεσμάτων, με έμφαση στις διάφορες μορφές παρουσίασης τους σε πιάτο. Επιπλέον, σκοπεύει να εισαγάγει τους φοιτητές στις αρχές της ετοιμασίας μπουφέ. |
Στόχοι
|
Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να εξοικειώσει τους φοιτητές με τη μεθοδολογία και την ιδεολογία του μπουφέ με έμφαση στην παραγωγή πρωτότυπων εδεσμάτων, κυρίως στην εφαρμογή των σύγχρονων μορφών παρουσίασης τους σε πιάτο, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από κατηγορίες τροφίμων. |
Σχεδιασμός Μενού (CAPM_232.1)
Το μάθημα αυτό έχει ως κύριο σκοπό να υποδείξει την μεγάλη σημασία της αποτελεσματικής σχεδίασης ενός μενού. Οι φοιτητές θα συνειδητοποιήσουν ότι το μενού είναι η καρδιά στη λειτουργία του τμήματος πώλησης τροφίμων και ποτών και καθορίζει οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στην επισιτιστική επιχείρηση. Οι φοιτητές θα κατανοήσουν επίσης την λειτουργία του μενού, τη σωστή σειρά των ειδών που περιλαμβάνονται σε αυτό και τα διάφορα είδη του μενού που μπορεί να δημιουργηθούν. Επιπλέον, οι φοιτητές θα διερευνήσουν οι ίδιοι τρόπους με τους οποίους θα συγγράψουν (δημιουργήσουν) και θα σχεδιάσουν το δικό τους μενού.
