Skip to main content
logo
Log in using your account on:
CUT Microsoft Office365
Forgotten your username or password?
CUT
  • The University
  • Courses
    • My courses
    • Faculty of Management and Economics
    • Faculty of Fine and Applied Arts
    • Faculty of Engineering and Technology
    • Faculty of Geotechnical Sciences and Environmental Management
    • Faculty of Health Sciences
    • Faculty of Tourism Management, Hospitality and Entrepreneurship
    • Language Centre
    • Faculty of Communication and Media Studies
  • Contact
  • English ‎(en)‎
    • Ελληνικά ‎(el)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Русский ‎(ru)‎
Professional Russian III (HTRU_221.2)
Quality Service and Experiential Management (HTPM_264.2)
Professional French III (HTFR_221.2)
Professional English IV (HTEN_221.2)
Accounting and Budget Management (HTMM_271.2)
Communication and Human Relations (HTCM_251.2)
Public Relations and Relationship Marketing (HTPM_241.2)
Advanced Wines and Spirits (HTPM_214.2)
Food and Beverage Controls & Systems (HTPM_213.2)
Advanced Wines and Spirits (HTPM_214)
Accounting and Budget Management (HTMM_271)
Summary
Professional English IV (HTEN_221)
Summary
Communication and Human Relations (HTCM_251)
Summary
Επαγγελματικά Γερμανικά ΙΙI (HTGR_221)
Professional French ΙΙI (HTFR_221)
Food and Beverage Controls & Systems (HTPM_213)
Summary
Advanced Wines and Spirits (ΗΤPM_214)
Summary
Professional Russian III (HTRU_221)
Summary
Public Relations and Relationship Marketing (HTPM_241)
Summary
Quality Service and Experiential Management (HTPM_264)
Summary
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • My courses

    • ForumSite news

    • My courses

    • Courses

      • Βιβλιοθήκη

      • Γενικά Μαθήματα

      • Εκπαιδευτικά Μαθήματα

      • Κέντρο Γλωσσών

      • Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβά...

      • Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας

      • Σχολή Επιστημών Υγείας

      • Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης

      • Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών

      • Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας

      • Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρη...

        • Ακαδημία Επαγγελμάτων Φιλοξενίας Κύπρου (ΑΞΙΚ)

          • Hospitality and Tourism Management

            • Year 1

            • Year 2

              • Semester 1

              • Semester 2

                • HTRU_221.2

                • HTPM_264.2

                • HTFR_221.2

                • HTEN_221.2

                • HTMM_271.2

                • HTCM_251.2

                • HTPM_241.2

                • HTPM_214.2

                • HTPM_213.2

                • HTPM_214

                • HTMM_271

            • Year 3

            • CACM_102.1

          • Culinary Arts

          • Μαγειρικές Τέχνες

          • Induction Course 2022

          • CAIP_160

          • CAPM_111.1_A

          • CAIP_260

          • HTGR_311

          • CAFR 211.2

          • HTIP_260

          • CAEN_311.1.2

          • CAEN_111.1_A

          • CAPM_321.1

          • HTIP_160

        • Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού και Φιλοξενίας

        • Τμήμα Διοίκησης, Επιχειρηματικότητας και Ψηφιακού ...

        • Μάστερ στη Διεθνή Διοίκηση Τουρισμόυ και Επιχειρήσ...

        • Μάστερ στη Διοίκηση: Επιχειρηματικότητα και Διοίκη...

        • Διατμηματικό Πρόγραμμα Σπουδών

        • Διδακτορικό Πρόγραμμα

        • HTM_560

        • HTM_202

        • MGT_302

        • MGT_240

      • Υπηρεσία Ανθρωπίνου Δυναμικού

      • Δίκτυο Ενίσχυσης και Ανάπτυξης της Μάθησης

Back

structuralFunds
Το έργο συγχρηματοδοτείται από τα Διαρθρωτικά Ταμεία Ε.Ε και από Εθνικούς Πόρους

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, 30. 3036 Λεμεσός
+357 25 00 2700
E-mail: helpdesk@cut.ac.cy
Connect with us:

All rights reserved  | Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ®

 https://www.cut.ac.cy/  helpdesk@cut.ac.cy
You are not logged in. (Log in)