Skip to main content
logo
Log in using your account on:
CUT Microsoft Office365
Forgotten your username or password?
CUT
  • The University
  • Courses
    • My courses
    • Faculty of Management and Economics
    • Faculty of Fine and Applied Arts
    • Faculty of Engineering and Technology
    • Faculty of Geotechnical Sciences and Environmental Management
    • Faculty of Health Sciences
    • Faculty of Tourism Management, Hospitality and Entrepreneurship
    • Language Centre
    • Faculty of Communication and Media Studies
  • Contact
  • English ‎(en)‎
    • Ελληνικά ‎(el)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Русский ‎(ru)‎
Expand all

Hospitality and Tourism Management

Culinary Arts

Μαγειρικές Τέχνες

Induction Course 2022

Πρακτική Εκπαίδευση στην Βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού-1ο Έτος (CAIP_160)

Πρακτική Εκπαίδευση στην Βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού-1ο Έτος (CAIP_160)

Click to enter this course

Bασικές αρχές μαγειρικής (CAPM_111.1_A)

Bασικές αρχές μαγειρικής (CAPM_111.1_A)

Click to enter this course

Πρακτική Εκπαίδευση στην Βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού-2ο Έτος (CAIP_260)

Πρακτική Εκπαίδευση στην Βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού-2ο Έτος (CAIP_260)

Click to enter this course

Επαγγελματικά Γερμανικά ΙV (HTGR_311)

Επαγγελματικά Γερμανικά ΙV (HTGR_311)

Click to enter this course

Επαγγελματικά Γαλλικά ΙΙ (CAFR 211.2)

Επαγγελματικά Γαλλικά ΙΙ (CAFR 211.2)

Click to enter this course

Πρακτική Εκπαίδευση στην Βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού-2ο Έτος (HTIP_260)

Πρακτική Εκπαίδευση στην Βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού-2ο Έτος (HTIP_260)

Click to enter this course

Επαγγελματικά Αγγλικά V (CAEN_311.1.2)

Επαγγελματικά Αγγλικά V (CAEN_311.1.2)

Click to enter this course

Επαγγελματικά Αγγλικά I (CAEN_111.1_A)

Επαγγελματικά Αγγλικά I (CAEN_111.1_A)

Click to enter this course

Επιδόρπια Πιάτου (CAPM_321.1)

Επιδόρπια Πιάτου (CAPM_321.1)

Click to enter this course

Πρακτική Εκπαίδευση στην Βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού-1ο Έτος (HTIP_160)

Πρακτική Εκπαίδευση στην Βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού-1ο Έτος (HTIP_160)

Click to enter this course

Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • My courses

    • ForumSite news

    • My courses

    • Courses

      • Βιβλιοθήκη

      • Γενικά Μαθήματα

      • Εκπαιδευτικά Μαθήματα

      • Κέντρο Γλωσσών

      • Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβά...

      • Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας

      • Σχολή Επιστημών Υγείας

      • Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης

      • Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών

      • Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας

      • Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρη...

        • Ακαδημία Επαγγελμάτων Φιλοξενίας Κύπρου (ΑΞΙΚ)

          • Hospitality and Tourism Management

          • Culinary Arts

          • Μαγειρικές Τέχνες

          • Induction Course 2022

          • CAIP_160

          • CAPM_111.1_A

          • CAIP_260

          • HTGR_311

          • CAFR 211.2

          • HTIP_260

          • CAEN_311.1.2

          • CAEN_111.1_A

          • CAPM_321.1

          • HTIP_160

        • Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού και Φιλοξενίας

        • Τμήμα Διοίκησης, Επιχειρηματικότητας και Ψηφιακού ...

        • Μάστερ στη Διεθνή Διοίκηση Τουρισμόυ και Επιχειρήσ...

        • Μάστερ στη Διοίκηση: Επιχειρηματικότητα και Διοίκη...

        • Διατμηματικό Πρόγραμμα Σπουδών

        • Διδακτορικό Πρόγραμμα

        • HTM_560

        • HTM_202

        • MGT_302

        • MGT_240

      • Υπηρεσία Ανθρωπίνου Δυναμικού

      • Δίκτυο Ενίσχυσης και Ανάπτυξης της Μάθησης

Back

structuralFunds
Το έργο συγχρηματοδοτείται από τα Διαρθρωτικά Ταμεία Ε.Ε και από Εθνικούς Πόρους

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, 30. 3036 Λεμεσός
+357 25 00 2700
E-mail: helpdesk@cut.ac.cy
Connect with us:

All rights reserved  | Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ®

 https://www.cut.ac.cy/  helpdesk@cut.ac.cy
You are not logged in. (Log in)