Zum Hauptinhalt
logo
Verwenden Sie Ihr Nutzerkonto bei
CUT Microsoft Office365
Kennwort vergessen?
CUT
  • Deutsch ‎(de)‎
    • Ελληνικά ‎(el)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Русский ‎(ru)‎
Alles aufklappen

Hospitality and Tourism Management

Culinary Arts

Μαγειρικές Τέχνες

Induction Course 2022

Πρακτική Εκπαίδευση στην Βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού-1ο Έτος (CAIP_160)

Πρακτική Εκπαίδευση στην Βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού-1ο Έτος (CAIP_160)

Hier klicken, um den Kurs zu betreten

Bασικές αρχές μαγειρικής (CAPM_111.1_A)

Bασικές αρχές μαγειρικής (CAPM_111.1_A)

Hier klicken, um den Kurs zu betreten

Πρακτική Εκπαίδευση στην Βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού-2ο Έτος (CAIP_260)

Πρακτική Εκπαίδευση στην Βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού-2ο Έτος (CAIP_260)

Hier klicken, um den Kurs zu betreten

Επαγγελματικά Γερμανικά ΙV (HTGR_311)

Επαγγελματικά Γερμανικά ΙV (HTGR_311)

Hier klicken, um den Kurs zu betreten

Επαγγελματικά Γαλλικά ΙΙ (CAFR 211.2)

Επαγγελματικά Γαλλικά ΙΙ (CAFR 211.2)

Hier klicken, um den Kurs zu betreten

Πρακτική Εκπαίδευση στην Βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού-2ο Έτος (HTIP_260)

Πρακτική Εκπαίδευση στην Βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού-2ο Έτος (HTIP_260)

Hier klicken, um den Kurs zu betreten

Επαγγελματικά Αγγλικά V (CAEN_311.1.2)

Επαγγελματικά Αγγλικά V (CAEN_311.1.2)

Hier klicken, um den Kurs zu betreten

Επαγγελματικά Αγγλικά I (CAEN_111.1_A)

Επαγγελματικά Αγγλικά I (CAEN_111.1_A)

Hier klicken, um den Kurs zu betreten

Επιδόρπια Πιάτου (CAPM_321.1)

Επιδόρπια Πιάτου (CAPM_321.1)

Hier klicken, um den Kurs zu betreten

Πρακτική Εκπαίδευση στην Βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού-1ο Έτος (HTIP_160)

Πρακτική Εκπαίδευση στην Βιομηχανία Φιλοξενίας και Τουρισμού-1ο Έτος (HTIP_160)

Hier klicken, um den Kurs zu betreten

Navigation überspringen
Navigation
  • Startseite

    • Meine Kurse

    • ForumSite news

    • Meine Kurse

    • Kurse

      • Βιβλιοθήκη

      • Γενικά Μαθήματα

      • Εκπαιδευτικά Μαθήματα

      • Κέντρο Γλωσσών

      • Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβά...

      • Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας

      • Σχολή Επιστημών Υγείας

      • Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης

      • Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών

      • Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας

      • Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρη...

        • Ακαδημία Επαγγελμάτων Φιλοξενίας Κύπρου (ΑΞΙΚ)

          • Hospitality and Tourism Management

          • Culinary Arts

          • Μαγειρικές Τέχνες

          • Induction Course 2022

          • CAIP_160

          • CAPM_111.1_A

          • CAIP_260

          • HTGR_311

          • CAFR 211.2

          • HTIP_260

          • CAEN_311.1.2

          • CAEN_111.1_A

          • CAPM_321.1

          • HTIP_160

        • Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού και Φιλοξενίας

        • Τμήμα Διοίκησης, Επιχειρηματικότητας και Ψηφιακού ...

        • Μάστερ στη Διεθνή Διοίκηση Τουρισμόυ και Επιχειρήσ...

        • Μάστερ στη Διοίκηση: Επιχειρηματικότητα και Διοίκη...

        • Διατμηματικό Πρόγραμμα Σπουδών

        • Διδακτορικό Πρόγραμμα

        • HTM_560

        • HTM_202

        • MGT_302

        • MGT_240

      • Υπηρεσία Ανθρωπίνου Δυναμικού

      • Δίκτυο Ενίσχυσης και Ανάπτυξης της Μάθησης

Zurück

structuralFunds
Το έργο συγχρηματοδοτείται από τα Διαρθρωτικά Ταμεία Ε.Ε και από Εθνικούς Πόρους

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, 30. 3036 Λεμεσός
+357 25 00 2700
E-mail: helpdesk@cut.ac.cy
Connect with us:

All rights reserved  | Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ®

 https://www.cut.ac.cy/  helpdesk@cut.ac.cy
Sie sind nicht angemeldet. (Login)